KLANT VERHALEN
sunsweet-making-a-difference-featured

Een verschil maken in het leven van onze klanten.

We hebben een positieve impact in het leven van onze klanten en die gaat verder dan de cijfers in een rapportage over KPI’s.

LEER HOE

Wij geloven in het helpen van anderen

In het leven is het belangijk dat je tijd, energie en middelen investeert om andere mensen te helpen. We geloven dat het helpen van anderen ons een gevoel van betekenis geeft dat veel verder gaat dan wat we alleen in het bedrijfsleven kunnen vinden.

WSI streeft ernaar om een einde te maken aan  kinderarmoede .

We zijn trots op ons werk met ‘Make Child Poverty History ‘ (MCPH). De MCPH-organisatie is een wereldwijd programma dat middelen beschikbaar stelt en mensen en organisaties samenbrengt om een einde te maken aan kinderarmoede. Het initiatief begon toen WSI-bestuursleden besloten dat het tijd was om actiever te worden om kinderarmoede op wereldschaal te beëindigen.

We hebben de Kilimanjaro beklommen voor het goede doel

We hebben in 2015 deelgenomen aan de Kili Climb 4 Kids-expeditie van World Vision om kindslavernij te helpen bestrijden.

KiliClimbImage

WSI was niet alleen bedrijfssponsor van het Kili Climb 4 Kids-initiatief, maar nam ook deel aan de uitdaging om de berg Kilimanjaro, de hoogste berg van Afrika te beklimmen.

Het doel van deze campagne was om de oorzaak van kinderarbeid onder de aandacht te brengen en $ 150.000 op te halen voor de campagne Geen Kind Te Koop van World Vision en het Fonds voor vrouwen en meisjes in crisis.

Eén initiatief is niet genoeg

Onze interesses en passies zijn net zo divers als de mensen in onze organisatie. Naast MCPH ondersteunen we graag jonge of aspirant-ondernemers via ons Young Entrepreneurs Scholarship Program.

Dichtbij WSI Close Icon

Bezoek van: United States?

U bent misschien geïnteresseerd in uitchecken

www.wsiworld.com

Het heeft allemaal dezelfde geweldige informatie over WSI en ons wereldwijde netwerk van consultants voor digitale marketing, maar bevat meer informatie over ons werk in uw regio.

WSI in the World