KLANT VERHALEN
sunsweet-making-a-difference-featured

Een verschil maken in het leven van onze klanten.

We hebben een positieve impact in het leven van onze klanten en die gaat verder dan de cijfers in een rapportage over KPI’s.

LEER HOE

Meer Leads en Sales

Wanneer we een bedrijf ontmoeten om hun digital marketingstrategie te bespreken, vertellen ze ons meestal dat ze twee zaken nodig hebben - meer leads en meer sales.

Met de tijd zij we erg goed geworden in het genereren van deze beide zaken voor onze klanten en kunnen hetzelfde voor jou doen.

LATEN WE BEGINNEN
Mobile-Sales-Leads

Klaar om je bedrijf te laten groeien?

We nemen de tijd om je organisatie en klanten te begrijpen en bedenken vervolgens een strategie die op elkaar is afgestemd en resultaat oplevert.

persona-presentation

Vind de juiste potentiële klanten

Je moet ervoor zorgen dat de sales pipeline gevuld blijft. Ons ervaren team neemt je mee in het koopproces van bewustwording tot beslissing zodat je de leads eerder kunt converteren naar klanten

people-engaged-phone-outdoor

Maak optimaal gebruik van de digitale economie

Profiteer van een grotere klanten  bestand terwijl je de bedrijfsgroei beheert met behulp van technologisch geavanceerde sales  en marketing automation technieken

buyer-journey-strategy

Supercharge je buyer’s journey (klantreis)

We helpen je met  het optimaliseren van de marketing en sales gesprekken met een nadruk op social media, met boeiende content,  krachtige merkboodschappen, overtuigende e-mailberichten en meer.

Wist je dat ?

Voorbij zijn de dagen van cold-calling. Het opsporen van gekwalificeerde leads en deze converteren naar klanten vereist intentie en expertise. Bekijk deze ‘must-see’ statistieken voor leadgeneratie:

61%
61% van de B2B-marketeers vindt het genereren van hoogwaardige leads één van hun grootste uitdagingen
9X
Als je binnen vijf minuten een weblead opvolgt, heb je negen keer meer kans om deze te converteren in een sale
53%
53% van contentmarketeers gebruikt interactieve content bij het genereren van leads
93%
93% van de B2B-bedrijven zegt dat contentmarketing meer leads genereert dan traditionele marketing

Digital Marketing Services voor Meer Leads en Sales

Met behulp van tactieken zoals concurrentie  analyse, persona ontwikkeling, contentmarketing en verschillende advertentie tactieken, kan ons team je helpen aan meer leads en salesDigital-Marketing-Strategy

Wanneer je weet tegen wie je concurreert ben je een stap voor. Een uitgebreide concurrentie analyse biedt inzicht in de sterke en zwakke punten van je concurrenten. Aan de hand van de concurrentie analyse kunnen we de markt analyseren en een concurrentie voordeel voor je vinden. 

MEER INFORMATIE OVER CONCURRENTIE ANALYSE

Content is het meest effectief wanneer je het verpakt in een verhaal.  Een verhaal voor een specifieke groep in in de buyer’s journey (klantreis) We helpen je content om te zetten in een verhaal.

MEER WETEN OVER CONTENT MARKETING

Koud bellen, direct mail en generieke e-mail blasts zijn tactieken uit het verleden. Dankzij de effectieve marketingstrategieën van vandaag kunnen potentiële klanten je op een natuurlijke manier vinden tijdens de klantreis (buyer’s journey).

MEER WETEN OVER INBOUND MARKETING

De meeste bedrijven realiseren zich niet dat sociale media deel uitmaken van de reis van de huidige koper. Als je potentiële klanten op sociale media zijn, helpen we je een geïntegreerde communicatiestrategie en sociale campagne te ontwikkelen om je in contact te brengen met je sociale doelgroep.

MEER WETEN OVER SOCIAL MEDIA MARKETING

Gebruik maken van sociale media voor het genereren van leads – is wat we Social Selling noemen - is waar de meest succesvolle verkopers hun inspanningen  op concentreren in een uiterst concurrende digital marketinglandschap van vandaag. We kunnen jou en je team leren hoe je social selling het beste inzet.

MEER WETEN OVER SOCIAL SELLING MASTERY CURSUS

Met een betaalde advertentie strategie kun je  onmiddellijk in contact komen met mensen die op zoek zijn naar jouw producten of diensten. Je kunt  met betaalde advertenties doelklanten bereiken op basis van meerdere criteria, waaronder apparaat, tijd en locatie.

MEER WETEN OVER BETAALDE ZOEKADVERTENTIES

Als het goed wordt gedaan, kan e-mailmarketing gericht, zinvol en een van de meest effectieve marketingtactieken zijn om je  doelgroep te betrekken tijdens de hele klantreis (buyer’s journey).

MEER WETEN OVER EMAIL MARKETING

brand-awareness-v2

Bouw Merkbekendheid op

Wordt gevonden door je klanten en bouw bekendheid op rondom je diensten.

online-reputation-v2

Verbeter je Online Reputatie

Maak van je klanten loyale merk supporters en je grootste fans

web-design-v2

Verbeter een ineffectieve Website

Verander je website in een leadgenerator voor je onderneming.

Spreek vandaag nog met een WSI expert

Laat je contactgegevens achter en een van onze  WSI Digital Marketing Consultants neemt contact met je op.

We kijken ernaar uit om je te spreken!

Precision Vision Edmond - logo
"We hebben een uitstekende zakelijke relatie met WSI. We hebben in het verleden met verschillende andere marketing bedrijven gewerkt die geen resultaten hebben opgeleverd en ik ben blij te kunnen zeggen dat WSI dat wel voor ons doet. Ze helpen onze visie tot leven te brengen . "
Dr. Selina McGee - Precisievisie Edmond, FAAO en eigenaar

Laten we het hebben over leads en sales

Dichtbij WSI Close Icon

Bezoek van: United States?

U bent misschien geïnteresseerd in uitchecken

www.wsiworld.com

Het heeft allemaal dezelfde geweldige informatie over WSI en ons wereldwijde netwerk van consultants voor digitale marketing, maar bevat meer informatie over ons werk in uw regio.

WSI in the World