KLANT VERHALEN
sunsweet-making-a-difference-featured

Een verschil maken in het leven van onze klanten.

We hebben een positieve impact in het leven van onze klanten en die gaat verder dan de cijfers in een rapportage over KPI’s.

LEER HOE

Precision Vision

WSI Case Study

Gezondheid & Wellness Industrie

Onze klant, Precision Vision Edmond, is een optometrist en een opticien in Edmond, OK. De eigenaar, Dr. Selina McGee, legt de lat hoog voor visuele zorg in de lokale gemeenschap.


business-working

De uitdaging

De praktijk was overgenomen, na re-branding was het creëren van naamsbekendheid noodzakelijk , alsmede het maken van educatieve informatie over oogzorg en het aantrekken van nieuwe patiënten.

digital-worldwide

De oplossing

We maakten voor Precision Vision Edmond een nieuwe, moderne, gezinsvriendelijke, educatieve en een responsive website. We hebben hun blog content  geoptimaliseerd, social media berichten een prominente plek gegeven en een lokale zoekstrategie geïmplementeerd.

future-growing

Het resultaat

Grote toename van nieuwe patiënten die binnenkomen via de website, de website behaalde de top 3-ranglijst voor verschillende zoekwoorden, evenals veel organische zoekwoorden op de eerste pagina bij zoekresultaten. Invision Magazine (vakblad) noemde de website de op een na beste mobiele optometrist website in de V.S.

quote-symbol-light-gray

"We hebben een geweldige goede zakelijke relatie met WSI. We hebben in het verleden met verschillende andere marketing agencies gewerkt maar die hebben geen resultaten opgeleverd. Ik ben blij te kunnen zeggen dat WSI dat wel voor ons doet. Ze helpen onze visie tot leven te brengen. "

-Dr. Selina McGee, FAAO en eigenaar van Precision Vision Edmond

 

Word een van de blije klanten

Als je hulp zoekt bij digital marketing en geïnspireerd bent door het bovenstaande verhaal Precision Vision Edmond, neem dan contact met ons op. 

Deel je contactgegevens en een van onze WSI Digital Marketing Experts zal contact met je opnemen

We kijken ernaar uit om je te spreken!

Laten we over digital marketing praten

Dichtbij WSI Close Icon

Bezoek van: United States?

U bent misschien geïnteresseerd in uitchecken

www.wsiworld.com

Het heeft allemaal dezelfde geweldige informatie over WSI en ons wereldwijde netwerk van consultants voor digitale marketing, maar bevat meer informatie over ons werk in uw regio.

WSI in the World