KLANT VERHALEN
sunsweet-making-a-difference-featured

Een verschil maken in het leven van onze klanten.

We hebben een positieve impact in het leven van onze klanten en die gaat verder dan de cijfers in een rapportage over KPI’s.

LEER HOE

Little Bangkok Logo

WSI Case Study

Voeding industrie

Onze klant, Little Bangkok, wil de beste Thaise restaurantketen ter wereld zijn. Het is momenteel een van de beste in Dubai!

business-working

De uitdaging

Premium merk belevenis creëren ten opzichte van de concurrentie, toename van de bezoekers aantallen en verhoging van de klantloyaliteit bewerkstelligen.

digital-worldwide

De oplossing

Facebook intensief gebruikt om het klantenbestand uit te breiden, creëeren van specifieke marketingboodschappen om b.v. herhaalbezoeken te bevorderen  en te helpen bij merkpositionering.

future-growing

Het resultaat

De fanbase is in slechts 15 maanden gestegen van 8.900 tot ruim 33.000 fans en ze zien een toename van bezoekers en tevens een groei van inkomsten.

quote-symbol-light-gray

“We zijn zeer tevreden over de prestaties van WSI om ons bedrijf te laten groeien. Ze begrijpen mijn merk en kennen mijn klanten goed ”

- Mr. Poon Haemapoon, eigenaar van Little Bangkok

 

Word een van de blije klanten

Als je hulp zoekt bij digital marketing en geïnspireerd bent door het bovenstaande verhaal Little Bangkok , neem dan contact met ons op. 

Deel je contactgegevens en een van onze WSI Digital Marketing Experts zal contact met je opnemen

We kijken ernaar uit om je te spreken!

Laten we over digital marketing praten

Dichtbij WSI Close Icon

Bezoek van: United States?

U bent misschien geïnteresseerd in uitchecken

www.wsiworld.com

Het heeft allemaal dezelfde geweldige informatie over WSI en ons wereldwijde netwerk van consultants voor digitale marketing, maar bevat meer informatie over ons werk in uw regio.

WSI in the World