KLANT VERHALEN
sunsweet-making-a-difference-featured

Een verschil maken in het leven van onze klanten.

We hebben een positieve impact in het leven van onze klanten en die gaat verder dan de cijfers in een rapportage over KPI’s.

LEER HOE

Balloons Above the Valley-new

WSI Case Study

Reizen & Tourisme industrie

Onze klant, Balloons Above the Valley, is een van de meest prominente luchtballon maatschappij in Amerika en is het belangrijkste luchtballon bedrijf in Noord-Californië.

business-working

De uitdaging

De website was verouderd en ze waren niet actief met online marketing, daarom verloren ze leads aan hun concurrenten die dat wel waren.

digital-worldwide

De oplossing

We hebben een nieuwe professioneel ontworpen en mobiel vriendelijke website gebouwd en een volledige digital marketing strategie geïmplementeerd (SEO, PPC, remarketing, social, content en video-optimalisatie).

future-growing

Het resultaat

Een verdubbeling van het website verkeer in minder dan een jaar, meer dan 700 klikken per maand van PPC (betaald zoeken), wat leidde tot meer online registraties en hogere inkomsten.

quote-symbol-light-gray

"WSI heeft uitstekend werk verricht bij het opnieuw ontwerpen van onze website, van simpel en functioneel tot mooi professioneel. Hun wijzigingen aan onze website, samen met de responsive mobile site, SEO, PPC, Social Media en het schrijven van artikelen, hebben ons geholpen met meer website verkeer alsook de omzet. We zouden WSI ten zeerste aanbevelen aan bedrijven die hulp nodig hebben bij het verbeteren van hun website verkeer of omzet. WSI is het bedrijf dat kan helpen! "

-Bob Barbarick, eigenaar / president van Balloons Above the Valley

 

Word een van de blije klanten

Als je hulp zoekt bij digital marketing en geïnspireerd bent door het bovenstaande verhaal Balloons Above the Valley, neem dan contact met ons op. 

Deel je contactgegevens en een van onze WSI Digital Marketing Experts zal contact met je opnemen

We kijken ernaar uit om je te spreken!

Laten we over digital marketing praten

Dichtbij WSI Close Icon

Bezoek van: United States?

U bent misschien geïnteresseerd in uitchecken

www.wsiworld.com

Het heeft allemaal dezelfde geweldige informatie over WSI en ons wereldwijde netwerk van consultants voor digitale marketing, maar bevat meer informatie over ons werk in uw regio.

WSI in the World